Menu

Inhoudsopgave Ajax Life no. 13

In deze nieuwe aflevering van Ajax Life is er aandacht voor:

Het nieuwe transfersysteem.

Ajax Life besprak met technisch directeur Leo beenhakker de gevolgen voor Ajax van het nieuwe transfersysteem. Een van de conclusies is dat de clubs behoorlijk in bescherming zijn genomen. Een andere constatering is dat er geen aardverschuiving heeft plaatsgevonden. Beenhakker: ' Als ik de nieuwe regeling vergelijk met wat ons boven het hoofd hing... dat had wat mij betreft het einde betekend van het voetbal in de zogenaamde kleine landen.'


Tomas Galasek heeft zich dit seizoen ontwikkeld tot de spil in het team van Co Adriaanse. De Tsjechische middenvelder is inmiddels aanvoerder, deels tot zijn eigen verbazing: 'Het feit dat ik genomineerd werd, was een complete verrassing voor me. Ik was tenslotte net nieuw bij Ajax.' Een gesprek met de symphatieke voetballer die door zijn collega's gekscherend 'minister van buitenlandse zaken' wordt genoemd.

Alleen maar lekker voetballen. De Talentendagen van Ajax op de Toekomst zorgden dat weer ruim twaalfhonderd jongetjes - met vlinders in hun buik - hun voetbalkunsten konden tonen. Maar er is ook veel plezier voor de jongens, de ouders en de overige familieleden. De familie Ebecilio uit Hoorn is samen met zoon Lorenzo een hele dag op de Toekomst en ze vermaken zich prima. Ajax Life volgde de verrichtingen van de D-junior van Hollandia Hoorn.


Verder de brievenrubriek waarin lezers aangeven of Ajax klaar is voor de Champions League, een bericht over Ajax en de samenwerking met HFC Haarlem en de stand van zaken rond het supportershome.

Ajax LifeDe nieuwe Ajax Life verschijnt op donderdag 15 maart. De krant van de Supportersvereniging en Ajax wordt thuisgestuurd naar de leden van de SVA en ligt vanaf donderdag in de kiosken voor 3,50 gulden.

Wil u ook lid worden? Lees meer over Ajax Life.