Menu

Inhoudsopgave Ajax Magazine no. 5

In het nieuwe Ajax Magazine komen de volgende onderwerpen aan bod:

De visie van Co Adriaanse Ajax bevindt zich in een tussenfase, op weg naar het ultieme einddoel: 'Het mooiste scenario is: geen spelers kopen en zelf de jongens opleiden. Vanuit eigen kracht en met aanvallend voetbal kampioen worden, dat zou het mooist zijn.' Een interview met Cedric van der Gun (fragment)

KATERN+ Ajax in de winterstop: Koning Winter wint van Koning Voetbal plus een uitgebreid verslag uit Qatar Petri Pasanen al niet meer weg te denken Walker Americo Fronio, een bescheiden wereldkampioen Historische grond: Crvena Zvezda-stadion Nordin Wooter nog altijd verknocht aan Ajax Buitenstaander: Ivo Niehe Ajax Magazine Ajax Magazine is het officiële clubblad van Ajax en verschijnt 9 keer per jaar (inclusief de presentatiegids) tijdens het voetbalseizoen. In dit magazine vinden voetbal en human interest elkaar. Naast een aantal vaste rubrieken (bijvoorbeeld de column van David Endt, Museumstukken, Fanshopping), is er elk nummer een diepte interview met iemand van de selectie en worden uiteenlopende onderwerpen uitgebreid behandeld. Dit Magazine ligt vanaf vrijdag 9 februari in de kiosken voor 8,95 gulden. Abonnement

Een abonnement voor op Ajax Magazine kost 70 gulden per jaar. Seizoenkaarthouders kunnen het magazine tegen portokosten (15 gulden) bestellen. U kunt ook bellen met de abonneeservice: 023- 5638681, van 8.00 - 10.00 uur.