Menu
Inschrijving Cruyff Foundation 14K Run geopend

Inschrijving Cruyff Foundation 14K Run geopend

Zoals eerder bekendgemaakt organiseert Ajax, samen met de Cruyff Foundation en sportevenementenbureau le Champion, dit voorjaar een uniek hardloopevenement: de Cruyff Foundation 14K Run. De Run zal plaatsvinden op dinsdagavond 25 april 2017, de dag waarop Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden. Inschrijven is vanaf heden mogelijk via www.cruyff-foundation14krun.nl.

De Cruyff Foundation 14K Run is een ‘Social Run’ die start in de Amsterdam ArenA. Via een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff, eindigt het evenement in het Olympisch Stadion. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff.

5K Run, business run en kidsloop
Naast de 14K Run wordt er ook een 5K Run, een Business Run en een speciale Kids Run georganiseerd. De start en finish van de 5K Run en de Kids Run is in de Amsterdam ArenA.

De opbrengsten en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation.

Inschrijven voor de diverse afstanden is mogelijk tot en met 10 april 2017. De inschrijving sluit echter eerder als de deelnemerslimieten zijn bereikt. Er zijn 5000 startbewijzen voor de 14K Run, 2000 voor de 5K Run en 1500 voor de Kids Run. De inschrijving voor de Business Run gaat open op 14 februari aanstaande. Inschrijven voor alle afstanden is tevens mogelijk voor sporters met een beperking.. Meer informatie over het evenement en de inschrijving vind je op www.cruyff-foundation14krun.nl.

Schrijf je nu in!