Menu
Inschrijving supporters forum gesloten

Inschrijving supporters forum gesloten

Ajax bedankt de tientallen Ajacieden die zich kandidaat hebben gesteld voor het Ajax-supportersforum. De inschrijvingstermijn voor het Ajax-supportersforum is inmiddels verstreken, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Ajax, AFCA Supportersclub, Ajax Business Associates en de Supportersvereniging Ajax maken de komende weken een voorselectie van de meest geschikte kandidaten. De kandidaten, allen seizoenkaarthouder in de ArenA, worden vervolgens via de website aan de supporters voorgesteld. Zij verschijnen met naam en motivatie op de website. Uiteindelijk bepalen de Ajax-supporters door een stemming via de website zelf wie de elf vertegenwoordigers worden die zitting gaan nemen in het Ajax-supportersforum.

Ajax bespreekt met de forumleden aspecten met betrekking tot het supportersbeleid en alle andere zaken die supporters bezighouden. Ajax wil ook langs deze weg het contact en de band met de supporters intensiveren. Ajax hecht er zeer aan dat er een sterkere band ontstaat met zijn supporters en tussen supporters onderling.

Houd, kortom, de website in de gaten en stem!

Lees hier meer informatie over het Ajax-supportersforum.