Menu

Inter blijft koploper in Italië

Internazionale heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd bij Como met 0-2 gewonnen. Inter besliste het duel na de pauze. Vieri maakte op aangeven van Conceicao zijn zevende treffer van het seizoen.

Het tweede doelpunt kwam op naam van de Uruguyaan Recoba. Inter heeft nu negentien punten en is samen met Juventus de enige nog ongeslagen ploeg in de Serie A. AC Milan volgt de stadgenoot op drie punten.
De ploeg van coach Ancelotti herstelde zich van twee opeenvolgende nederlagen - tegen Chievo en in de Champions League tegen Lens - met een 2-0-thuiszege op Reggina. Inzaghi en Rivaldo waren de doelpuntenmakers. De goal van Inzaghi was zijn honderdste in de Serie A en viel uit de rebound van een door doelman Castellazzi gekeerde strafschop van Rivaldo. Clarence Seedorf werd twintig minuten voor tijd vervangen door Serginho.

Juventus, afgelopen dinsdag nog de baas over Feyenoord, behaalde een zuinige overwinning bij Modena. De enige treffer kwam op naam van Del Piero die een kwartier voor tijd met het hoofd scoorde. Edgar Davids ontbrak wegens nekklachten.

Como - Inter Milaan 0-2 (0-0). 57. Vieri 0-1, 65. Recoba 0-2. Toeschouwers: 14.000.

Bron: ANP