Menu

Inter door verlies gemotiveerd naar Amsterdam

Internazionale heeft de laatste wedstrijd voor vertrek naar Amsterdam verloren. In Milaan was Udinese met 1-2 de winnende ploeg. Vieri scoorde al in de derde minuut de openingstreffer, maar nog in de eerste helft trok Udinese het duel naar zich toe. Hoewel Inter bleef drukken, kon de ploeg geen doelpunt meer maken. Dinsdag treft Ajax de formatie van trainer Cuper voor de belangrijkste wedstrijd van seizoen. Plaatsing voor de volgende ronde in de Champions League staat op het spel.

De nederlaag van Inter zaterdagavond was na zeven overwinningen en een gelijkspel de eerste nederlaag van de Milanezen. Cuper was teleurgesteld. ,,Over het resultaat. Niet over het spel. Inter verdiende het niet om te verliezen", sprak hij op de Inter-website.

Toch kreeg de trainer kritische vragen over zijn team. Als Inter dinsdag zo speelt als zaterdagavond tegen Udinese, zou het weinig kans hebben. ,,Ik zal wel enkele wijzigingen aanbrengen. En spelen tegen Ajax is een andere wedstrijd. Dat is een soort finale."

Crespo kwam pas laat in het veld. De sterspeler kreeg langer rust met het oog op de wedstrijd van dinsdag.

Ivan Cordoba voelde spijt over het resultaat maar keek alvast vooruit. ,,Dit verlies is een stimulans om het dinsdag beter te doen."

In Amsterdam zal Cuper Cannavaro moeten missen.

Opstelling Inter: Toldo, J. Zanetti, Cordoba, Materazzi, Coco, Conceicao, Emre, Di Baggio (67. Crespo), Morfeo (67. Almeyda), Recoba, Vieri