Menu

Inter en Rosenborg winnen, Lyon speelt gelijk

Twee van Ajax' tegenstanders in groep D van de Champions League hebben in de reguliere competities gewonnen. Voor Rosenborg was het de tiende zege op rij, Lyon verpeelde twee punten tegen Troyes. Inter blijft ongeslagen.

Rosenborg, aanstaande woensdag tegenstander van Ajax in de Champions League, speelde een moeilijke wedstrijd tegen Bodø, maar ging wel met de winst aan de haal. Karadas kopte twee keer raak, Brattbakk en Johnsen scoorden de andere twee treffers. De eindstand was 4-1 in het voordeel van de ploeg uit Trondheim.

Ook Inter deed goede zaken in eigen huis. De Milanezen wonnen met 2-1 van Chievo. Christian Vieri maakte beide doelpunten, de tweede uit en penalty die hij zelf versierde. Door de zege is Inter de enige ploeg in de serie A die nog ongeslagen is.

Olympique Lyonnais verpeelde in de Franse competitie twee punten tegen Troyes. In de uitwedstrijd kwam Lyon niet verder dan een 1-1- gelijkspel. Dhorasoo scoorde een kwartier voor tijd de goal. Door het puntenverlies bezet Lyon met 12 punten uit 9 wedstrijden een tiende plek op de ranglijst.