Menu
Internationals druppelen binnen

Internationals druppelen binnen

Na de terugkeer van Niklas Moisander afgelopen maandag, zijn ook de Jong Oranje-spelers teruggekeerd bij Ajax. Daley Blind – maandagavond stond hij nog in de basis tegen Jong Slowakije – trainde alleen dinsdagochtend. Mitchell Dijks, hij kwam niet in actie, trainde beide dagdelen op de Toekomst. In de middag vergezelde de boomlange verdediger de rest van zijn collega’s buiten op het trainingsveld.

Behalve de Jong Oranje-spelers, die zich maandag kwalificeerden voor het EK 2013 in Israël, was ook Mickey van der Hart weer terug bij Ajax. De derde doelman speelde de afgelopen dagen een kwalificatietoernooi in Polen met Oranje o/19.

Een gemixte groep Ajacieden, bestaande uit spelers van Ajax 1 en Jong Ajax, speelde onder meer kleine partijtjes van enkele minuten. In groepen van vier tegen vier streden in totaal vier teams tegen elkaar om de winst. Een vermakelijke oefensessie waarin de spelers veel strijdlust toonden. ,,Gi, Gi, Gi!’’, klonk het vanuit diverse hoeken hoeken van het veld. Met de voet aan de bal keek Van Kessel geconcentreerd om zich heen en passte de bal beheerst door. Om het tempo in het spel te houden sprak De Boer zijn spelers vanaf de zijlijn toe. ,,Kom op, ga door!’’ Na het laatste fluitsignaal juichte een ploeg na het binnenhalen van de winst. Ook op de training telt uiteindelijk maar één ding: winnen.

De overige internationals melden zich donderdag weer bij de club. De training is donderdag vanaf 14:30 uur open voor publiek.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Het combinatie-team speelde onder meer kleine partijtjes. Het combinatie-team speelde onder meer kleine partijtjes.
Mickey van der Hart (rechts) keerde dinsdag weer terug. Mickey van der Hart (rechts) keerde dinsdag weer terug.
Ook Jong Oranje-speler Mitchell Dijks was weer te bekennen op het veld. Ook Jong Oranje-speler Mitchell Dijks was weer te bekennen op het veld.
Frank de Boer deed intensief mee met de oefeningen. Frank de Boer deed intensief mee met de oefeningen.
Ook De Boer luistert aandachtig naar de uitleg van Gery Vink. Ook De Boer luistert aandachtig naar de uitleg van Gery Vink.