Menu
Internationals ontbreken op training

Internationals ontbreken op training

Omdat de komende anderhalve week, van maandag 8 oktober tot en met woensdag 17 oktober, een interlandperiode staat gepland, zullen veel spelers van Ajax 1 niet op de Ajax-trainingen aanwezig zijn.

Aangezien deze interlandperiode samen valt met de herfstvakantie in diverse regio's, is het altijd drukker dan normaal rond het trainingsveld van Ajax. Om teleurstellingen te voorkomen, is het goed te weten dat vele Ajacieden met hun nationale elftallen op pad zijn.

Dit zijn:
Klaas Jan Huntelaar, Hedwiges Maduro, Maarten Stekelenburg, Urby Emanuelson, John Heitinga en Gregory van der Wiel die voor diverse Nederlandse elftallen zijn geselecteerd.
George Ogararu, Jan Vertonghen, Dennis Rommedahl en Luis Suarez spelen met Roemeniƫ, Belgiƫ, Denemarken en Uruguay interlands.

De eerste training waarbij iedereen wordt terug verwacht zal pas op donderdag 18 of vrijdag 19 oktober zijn. Zaterdag 20 oktober ontvangt Ajax in eigen huis NEC. Die wedstrijd begint om 19.30 uur en er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Het trainingsschema kunt u hier vinden.