Menu
Internationals op het trainingsveld

Internationals op het trainingsveld

De Ajacieden hebben een vrij weekend achter de rug. Uitgerust en wel stond de uitgedunde selectie van Martin Jol op het trainingsveld. De eerste internationals waren maandagochtend al op het veld te bekennen.

Marko Pantelic, die niet in actie kwam met het reeds geplaatste Servië tegen Noord-Ierland, liep uit alvorens hij oefeningen met fysiotherapeut Jos Kortekaas en ploeggenoot Mitchell Donald oefeningen afwerkte. De Servische spits kampt met een rechterhamstring blessure.
Ook Dennis Rommedahl was er weer bij. De Deense international kwam niet in actie met het nationaal elftal tegen Zuid-Korea. Rommedahl is herstellende van een linkerhamstring blessure en trainde ook apart.
Toby Alderweireld trainde volop met de groep mee. Alderweireld speelde met België onder 21 een kwalificatieduel tegen koploper Oekraïne.

Demy de Zeeuw, die vorige week ontbrak op het veld en het Nederlands elftal aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een keelingreep, trainde samen met Oleguer onder toeziend oog van Pim van Dord.

Kenneth Vermeer werd onder handen genomen door keeperstrainer Carlo l’Ami. Een diversiteit aan oefeningen voor de doelman. De moeilijkheidsgraad steeg bij iedere opdracht.

De overige Ajacieden oefenden onder andere loop- en coördinatieoefeningen en het afwerken op doel. Onder andere Urby Emanuelson schoot mooi van net binnen de zestien achter Vermeer. Ismaïl Aissati schoot raak dankzij een snoeiharde bal. Rob Wielaert was behoorlijk op dreef. Vrijwel iedere actie eindigde in een doelpunt.


Marko Pantelic en Mitchell Donald trainden apart. Marko Pantelic en Mitchell Donald trainden apart.

Kenneth Vermeer kreeg een breed scala aan oefeningen voorgeschoteld. Kenneth Vermeer kreeg een breed scala aan oefeningen voorgeschoteld.

Demy de Zeeuw en Oleguer. Demy de Zeeuw en Oleguer.

Toby Alderweireld trainde met de groep mee. Toby Alderweireld trainde met de groep mee.