Menu
Internationals Oranje terug op het veld

Internationals Oranje terug op het veld

De Oranje-internationals van Ajax verschenen donderdagmiddag weer op het trainingsveld. Ook Deens international Dennis Rommedahl was weer van de partij. De andere voetballers die de afgelopen periode de eer van hun land verdedigden, melden zich later deze week.

Urby Emanuelson, Klaas Jan Huntelaar, John Heitinga, Dennis Rommedahl en Hedwiges Maduro zaten woensdagnacht nog in het buitenland. Donderdagmiddag begon voor dit vijftal en voor Maarten Stekelenburg de voorbereiding op de wedstrijd tegen Vitesse. Urby Emanuelson, Klaas Jan Huntelaar, John Heitinga, Dennis Rommedahl en Hedwiges Maduro zaten woensdagnacht nog in het buitenland. Donderdagmiddag begon voor dit vijftal en voor Maarten Stekelenburg de voorbereiding op de wedstrijd tegen Vitesse.
Naast de teruggekeerde internationals liet ook Edgar Davids zijn gezicht zien op het trainingsveld. De middenvelder werkte een looptraining af. Naast de teruggekeerde internationals liet ook Edgar Davids zijn gezicht zien op het trainingsveld. De middenvelder werkte een looptraining af.
Klaas Jan Huntelaar kwam in Minsk niet in actie voor Oranje. Bij Ajax mocht hij wel weer meteen aan de bak. Klaas Jan Huntelaar kwam in Minsk niet in actie voor Oranje. Bij Ajax mocht hij wel weer meteen aan de bak.
De nadruk tijdens de middagtraining lag op het losmaken van de spieren en het werken aan het balgevoel. Hedwiges Maduro probeert de bal in de kring te houden. De nadruk tijdens de middagtraining lag op het losmaken van de spieren en het werken aan het balgevoel. Hedwiges Maduro probeert de bal in de kring te houden.
Maarten Stekelenburg was de enige Ajacied die tegen Wit-Rusland in actie kwam. De doelman trainde desondanks donderdag volop mee. Maarten Stekelenburg was de enige Ajacied die tegen Wit-Rusland in actie kwam. De doelman trainde desondanks donderdag volop mee.
Urby Emanuelson kreeg van bondscoach Marco van Basten alleen speeltijd tegen Luxemburg. In het koude Wit-Rusland zat de verdediger/middenvelder woensdagavond op de bank. Urby Emanuelson kreeg van bondscoach Marco van Basten alleen speeltijd tegen Luxemburg. In het koude Wit-Rusland zat de verdediger/middenvelder woensdagavond op de bank.