Menu
Internationals terug in Amsterdam

Internationals terug in Amsterdam

De internationals hebben zich donderdag allemaal weer op de club gemeld. Oranje-debutant Daley Blind kwam net als Toby Alderweireld, Niklas Moisander en Kolbeinn Sigthórsson niet op het trainingsveld in actie. De invallers Viktor Fischer, Lasse Schöne en Ricardo van Rhijn trainden wel volop mee. Ook FC Barcelona-huurling Isaac Cuenca was uiteraard van de partij.

Frank de Boer moest donderdag opnieuw even puzzelen om een volwaardige trainingsgroep op de been te krijgen. Bij afwezigheid van Alderweireld, Moisander en Sigthórsson (individueel programma) trainde onder anderen Ajax A1-speler Abdelmalek El Hasnaoui mee. Ook de Chinese speler Wang (stagiair Jong Ajax) verscheen opnieuw op het trainingsveld.

De technische staf besloot donderdag om de selectie vrijdag een vrije dag te geven. Daardoor hervat Ajax zaterdag volledig fris de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Die dag zal er aan de laatste details worden gewerkt. Bovendien zal dan tevens duidelijk zijn of nieuweling Isaac Cuenca al direct tot de wedstrijdselectie behoort. Wie weet lonkt zondag dan al zijn debuut in de Amsterdam ArenA. Woensdagavond heeft de Spanjaard er in ieder geval al een kijkje kunnen nemen als toeschouwer bij Nederland - Italië. Het aftellen richting zijn eerste wedstrijd is begonnen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Isaac Cuenca trainde volop mee met de A-selectie. Isaac Cuenca trainde volop mee met de A-selectie.
De Chinees Wang loopt stage bij Jong Ajax. Bij afwezigheid van enkele internationals sloot hij net als eerder deze week bij de A-selectie aan. De Chinees Wang loopt stage bij Jong Ajax. Bij afwezigheid van enkele internationals sloot hij net als eerder deze week bij de A-selectie aan.