Menu

Internazionale zoekt naar vorm

Internazionale is in de aanloop van de eerste ontmoeting met Ajax in de Champions League even het winnen verleerd. De Italianen kwamen in de uitwedstrijd tegen subtopper Livorno niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

Juventus profiteerde niet van het puntenverlies van Internazionale. De koploper speelde gelijk bij Messina 2-2. Floccari maakte beide treffers voor de thuisploeg. Ibrahimovic en Mutu scoorden voor Juventus, dat door een rode kaart van Cannavaro
ruim een half uur met tien man speelde.

Inter, woensdag op bezoek in de ArenA, haalde uit de laatste drie competitiewedstrijden slechts één punt. De komende tegenstander van Ajax verloor een week geleden van Juventus: 1-2. De ontmoeting daarvoor in de Serie A tegen Fiorentina ging met dezelfde cijfers verloren.

AC Milan kan zaterdagavond van het gelijkspel van koploper Juventus profiteren. Bij een zege klimt de formatie naar de tweede positie. De achterstand op Juventus bedraagt dan tien punten.

AC Milan profiteerde wel van het gelijkspel van koploper Juventus. De ploeg klom door een zege op Cagliari (1-0) naar de tweede positie. De achterstand op Juventus bedraagt dan tien punten. Jaap Stam en Clarence Seedorf maakten deel uit van de
basisformatie van AC Milan. Stam liet zich in de rust vervangen.


Bron ANP