Menu
Interview Dmitry Bulykin

Interview Dmitry Bulykin

Voor clubblad 2 interviewde Rody uit Almere Dmitry Bulykin. De vragen die niet in het clubblad staan vind je hier!
Vind je het leuk om voor Ajax te spelen?
“Ajax is een topclub en we spelen in de Champions League. Ajax heeft heel veel goede spelers en heel enthousiaste supporters. Iedereen in Amsterdam is voor Ajax. Dus ja, ik vind het heel leuk hier!”

Wil je nog eens voor een Russische club spelen?
“Daar denk ik nooit over na. Ik heb in Rusland eerder in mijn carrière voor Dinamo Moskou en Lokomotiv Moskou gespeeld. Misschien dat ik aan het einde van mijn carrière naar een van die twee clubs terugga, maar daar denk ik nooit over na.”

Met welke voetballer wil je nog eens samenspelen?
“Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn de beste spelers ter wereld. Of ze mijn teamgenoot of tegenstander zijn, maakt eigenlijk niet eens uit. Het is al geweldig om met Messi en Ronaldo op hetzelfde veld te staan!”

 
Mis je je familie?
“Soms wel. Ze wonen in Moskou en ik in Nederland. Dan mis ik ze wel, maar soms komt mijn familie een tijdje naar Nederland en dan zijn we de hele dag bij elkaar!”

Wat is je schoenmaat?
“46,5”

Bulykin:
“En die van jou?”

Rody:
“38”

Heb je naast voetballen tijd voor andere hobby's?
“Ja, ik ga vaak met mijn vrienden biljarten en bowlen. Dat vinden we erg leuk om te doen!”

Wat is je favoriete film en en kijk je ook naar tekenfilms?
“Er zijn zo veel goede films! Er komen iedere maand nieuwe bij, maar ik zou niet weten wat mijn favoriete film is. Actiefilms vind ik leuk, maar mijn vrouw wil soms romantische films zien! Mijn kinderen kijken graag naar Disney-films, zoals Mickey Mouse of Avatar, dan kijk ik graag met ze mee.”

Wie is de mooiste actrice die je kent?
“Euhm, daar moet ik even over nadenken. Er zijn zo veel mooie vrouwen in Hollywood. Iedereen zegt Angelina Jolie, maar ik vind Charlize Theron erg mooi door haar blonde haar!”

Lees je ook stripboeken?
“Nee, die lees ik niet.”

Wat is je favoriete kleur?
“Euhm, mijn favoriete kleur? Ik vind blauw mooi, maar rood ook hoor!”

Dank je voor dit leuke interview Dmitry!