Menu
Intrigerende docu over Ajax Vrouwen

Intrigerende docu over Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn de eerste weken van dit seizoen op de voet gevolgd door cameraploegen van Ajax TV. Het resultaat van alle opnames is een intrigerende documentaire over de nieuwste loot binnen Ajax, waarin de Vrouwen de ambitie uitspreken dit seizoen kampioen te worden.

Gesprekken met speelsters, trainers en bestuurders en unieke beelden achter de schermen laten de ambitie van de Ajax Vrouwen om aan het einde van het seizoen met de schaal te staan duidelijk naar voren komen.

De speelsters van Ajax zijn niet alleen gevolgd op de club. Ook buiten de beschermende muren van sportcomplex de Toekomst draaiden de camera's overuren. Opnames bij de meiden thuis, op school of op het werk geven de kijker een uniek inkijkje in de topsportbeleving van de Ajax Vrouwen.

Maar niet alleen de speelsters komen aan het woord. Trainer Ed Engelkes wordt gefilmd bij zijn wedstrijdbespreking, trainer Frank de Boer spreekt de wens uit dat het vrouwenvoetbal nog populairder wordt en directeur voetbalzaken Marc Overmars praat over de plek van de Ajax Vrouwen binnen de Ajax-cultuur.

De documentaire duurt 55 minuten en zal dinsdagavond 19:30 uur zijn première beleven op Fox Sports. De documentaire wordt daarna zeer regelmatig herhaald.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Spannende beelden uit de kleedkamer na de zege op Gent. Spannende beelden uit de kleedkamer na de zege op Gent.
Ook Anouk Hoogendijk komt aan het woord. Ook Anouk Hoogendijk komt aan het woord.