Menu
Isostar supplier Ajax

Isostar supplier Ajax

Isostar is de nieuwste supplier van Ajax op het gebied van sportvoeding en sportdranken. In de Amsterdam ArenA werd de samenwerking bekrachtigd door de Ajax-directie en vertegenwoordigers van Isostar.

General manager van Isostar Erwin Caluwe (links) en Maarten Fontein tekenen het suppliercontract tussen de club en sportdranken- en sportvoedingspecialist. Martin van Geel, Martin Schaaij (Isostar) en Jeroep Slop kijken mee. General manager van Isostar Erwin Caluwe (links) en Maarten Fontein tekenen het suppliercontract tussen de club en sportdranken- en sportvoedingspecialist. Martin van Geel, Martin Schaaij (Isostar) en Jeroep Slop kijken mee.

,,Ajax en Isostar zijn beide A-merken, die passen daarom uitstekend bij elkaar’’, licht Martin Schaaij, head of sales Nederland nutrition en santé van Isostar, de samenwerking toe. ,,Ajax en Isostar staan voor kwaliteit en winnen. Voor ons is deze club de beste partij om mee samen te werken.’’ In het verleden werkten Isostar en Ajax ook al samen. Aan die samenwerking kwam enkele jaren terug een einde. Een voorlopig einde, zo blijkt bij de ondertekening van het suppliercontract. ,,Het is goed om bij deze club terug te zijn’’, aldus Schaaij.

De vertegenwoordigers van Ajax en Isostar heffen het glas op een waardevolle samenwerking. De vertegenwoordigers van Ajax en Isostar heffen het glas op een waardevolle samenwerking.

In 1977 lanceerde Isostar als eerste een isotone sportdrank. Sinds eind jaren zeventig is de sportvoedingspecialist blijven innoveren. Dertig jaar later staat het bedrijf garant voor een totaalassortiment van sportdranken en sportvoeding. Naast de amateursporter bedient de supplier ook de topsporter op maat. In samenwerking met Ajax zullen wellicht ook nieuwe sportdranken en -voeding worden ontwikkeld.
,,We hopen op een langdurige samenwerking’’, verwoordt Ajax’ algemeen directeur Maarten Fontein de intenties van club en supplier. ,,De eerste berichten vanuit de spelersgroep zijn in elk geval positief. De sportdranken worden gewaardeerd.’’