Menu
Israëlische arbiter voor duel met Timisoara

Israëlische arbiter voor duel met Timisoara

Alon Yefet heeft donderdag de leiding tijdens de Europa League-wedstrijd Ajax – FC Timisoara. De arbiter uit Israël wordt bijgestaan door zijn landgenoten en assistent-scheidsrechters Shmuel Shteif en Nissan Davidy. Eytan Tabrezashi is in de Amsterdam ArenA vierde official. De eerste wedstrijd van Ajax in de groepsfase van de Europa League begint om 19.00 uur.

Alon Yefet floot niet eerder een officieel duel van Ajax.

De UEFA grijpt de wedstrijden in de groepsfase van de Europa League aan om te experimenteren met twee extra officials. De twee extra arbiters staan gepositioneerd achter de doellijn aan de andere kant van het doel dan waar de assistent-scheidsrechter gepositioneerd is. Zij zullen met behulp van het communicatiesysteem hun aanbevelingen aan de betreffende scheidsrechter doorgeven. De extra arbiters blijven doorgaans achter de doellijn, maar mogen het strafschopgebied betreden zodra het spel zich naar de andere kant van het veld begeeft. Het experiment van de UEFA loopt tot en met december 2009.

Er zijn nog kaarten voor Ajax – FC Timisoara. Ook de overige duels in de Europa League zijn (nog) niet uitverkocht. Koop nu je kaart en juich Ajax voorbij de tegenstander(s) in de Europa League!

Hier vind je meer informatie over de kaartverkoop.