Menu

'Ja, Andy van der Meyde hier...'

Na de ochtendtraining donderdag werd een aantal spelers verzocht naar een van de Ajax-kantoren in de Arena te komen. Voor de gelegenheid werd het kantoor gebruikt als geluidsstudio, want het was tijd om weer een aantal 'voicecards' in te spreken. Andy van der Meyde, Mido, Jan van Halst, Tomás Galásek en Victor Sikora waren aan de beurt.

De heren leken zich goed voorbereid te hebben. Galásek sprak moeiteloos het voicemailbericht in, maar bij de felicitatie vroeg hij de redactie of zijn Tsjechische boodschap wel goed was... Eh, ja hoor, dat klinkt heel erg als 'Gefeliciteerd met je verjaardag', maar dan in het Tsjechisch!

Op een enkele verspreking na, verliep alles zeer soepel. Ook Mido had niet veel tijd nodig. Hij wist alleen niet wat 'felísjitren' betekende. Maar na uitleg sloeg ook hij zich moedig door de Nederlandse teksten heen.

Binnenkort zijn deze voicecards te downloaden van ajax.nl. Houd het dus goed in de gaten! De boodschappen van Witschge, Chivu, Heitinga, om er een paar te noemen, staan al online. Kijk in de rubriek 'Voicecards '.