Menu
Jaarboek blikt terug op perfect seizoen

Jaarboek blikt terug op perfect seizoen

Het Officiële Ajax Jaarboek 2012-2013 is voor alle Ajacieden het document om terug te blikken op het afgelopen kampioensjaar. Siem de Jong was afgelopen seizoen bepalend op het veld en in de statistieken. Samen met Daley Blind voltooide de captain in mei een perfect seizoen door in alle 34 competitieduels van de partij te zijn.

De prestatie van De Jong was zelfs extra uniek omdat hij ook nog eens 34 Eredivisieduels op rij in de basis begon. De multifunctionele Ajacied droeg daarbij twaalf treffers bij aan de titel. Het Officiële Ajax Jaarboek 2012-2013 belicht de verrichtingen van alle Ajacieden; naast Ajax 1 en Jong Ajax, komen ook de jeugdelftallen en de Ajax Vrouwen ruimschoots aan bod.

De prestaties en belangrijke bijdrages van De Jong aan de 32ste landstitel in de clubhistorie vormen een rode draad door het 176 pagina’s tellende Ajax Jaarboek. Het is slechts een van de vele verhaallijnen in een boeiend Ajax-jaar.

Ajax-aanvoerder Siem de Jong begon alle competitieduels afgelopen seizoen in de basis. Ajax-aanvoerder Siem de Jong begon alle competitieduels afgelopen seizoen in de basis.

Tijdens de trainingsweek in De Lutte ontvingen de selectiespelers van Frank de Boer hun persoonlijke exemplaar van het seizoensoverzicht. Net als zijn ploeggenoten blikte ook steunpilaar De Jong nog een keer gretig terug op het succesvolle seizoen. De Ajacieden zijn niet alleen in woord en beeld terug te zien; op de bijgesloten dvd van Ajax trekken de opvallendste momenten uit het seizoen nog een keer voorbij.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2012-2013 is op de Open Dag van Ajax met een speciale korting verkrijgbaar bij de stand van uitgever Carrera. Alleen donderdag op de Open Dag kost het seizoensdocument slechts 15 euro. De normale verkoopprijs is 17,50 euro. Het Ajax Jaarboek is ook direct te bestellen in de onlineshop van Ajax. Wees er snel bij!

Het Officiële Ajax Jaarboek 2012 - 2013 (inclusief dvd)
Ronald Jonges & Michel Sleutelberg
Uitgeverij Carrera, € 17,50
ISBN: 9789048817412


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bestel Het Officiële Ajax Jaarboek 2012-2013