Menu
Jeugd sluit af met Schalenavond

Jeugd sluit af met Schalenavond

De jeugd van Ajax heeft deze donderdag op de Toekomst de traditionele Schalenavond gehouden, de officiële seizoensafsluiting. Ashraf El Mahdioui werd tijdens deze happening uitgeroepen tot Talent van de Toekomst.

Na seizoen hard werken aan de ontwikkeling van de talenten, staat begin juni traditiegetrouw de seizoensafsluiting op het programma. Niet dat het voor iedereen dan ook echt al einde seizoen is, want de C1 moet bijvoorbeeld zaterdag nog om de landstitel spelen. Maar het is altijd wel een mooi moment. De jeugd die dit seizoen afscheid neemt, wordt toegesproken door onder andere Wim Jonk en de elftallen krijgen een klein schaaltje als aandenken.

Bovendien stond er een heerlijk buffet klaar in de openlucht en verzorgde onder andere Ali B een muzikaal hoogstandje.

Ook mochten de talenten op de foto met de vier kampioensschalen die de afgelopen vier seizoenen zijn gewonnen door hun grote voorbeelden, de spelers van Ajax 1.

Eén van de spelers die hardop droomt van het eerste elftal is Ashraf El Mahdioui. Hij werd door Wim Jonk in het zonnetje gezet als Talent van de Toekomst. De A-junior was zeer vereerd met de prijs. ,,Ik hoop dezelfde stappen te kunnen maken als mijn voorgangers en zo snel mogelijk aan te sluiten bij het eerste elftal", sprak het talent na de overhandiging.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De schalenavond stond bol van de spelletjes. De schalenavond stond bol van de spelletjes.
De jeugd kon genieten van een heerlijk buffet. De jeugd kon genieten van een heerlijk buffet.
Maar de vaardigheden werden ook nog even getest. Maar de vaardigheden werden ook nog even getest.
Van een aantal jeugdspelers nam de club afscheid. Van een aantal jeugdspelers nam de club afscheid.
Patrick Ladru richt het woord tot de jeugd. Patrick Ladru richt het woord tot de jeugd.
Onder andere Ali B gaf een spetterend optreden voor de talenten. Onder andere Ali B gaf een spetterend optreden voor de talenten.
Leider van de F1, maar ook zanger. Joop Leeuwendaal zingt het clublied. Leider van de F1, maar ook zanger. Joop Leeuwendaal zingt het clublied.
Wim Jonk en Ashraf El Mahdioui poseren met de prijs van het Talent van de Toekomst. Wim Jonk en Ashraf El Mahdioui poseren met de prijs van het Talent van de Toekomst.
Uiteraard ontbraken de kampioensschalen ook hier niet! Uiteraard ontbraken de kampioensschalen ook hier niet!