Menu

Jeugddag in Boxmeer

Op zaterdag 9 juni a.s. staat Boxmeer in het teken van de jeugd. Op die dag organiseert district Zuid-Oost van de Supportersvereniging Ajax namelijk een echte Jeugddag!

Het programma is nog niet precies bekend maar we kunnen je wel alvast vertellen dat het een dag vol voetbalplezier wordt. Op de vele voetbalattracties word je getest op techniek, snelheid en balvaardigheid enzovoort. Er zal ook een aantal echte Ajax-trainers aanwezig zijn, die je allerlei handige tips kunnen geven. Kortom, een voetbal doe-dag die je gewoonweg niet mag missen!

Doe mee! Ben je niet jonger dan 7 jaar en niet ouder dan 14? Schrijf je dan voor 15 mei 2001 in voor deze Jeugddag! Stuur een e-mailtje naar:districtzuid_oost@hotmail.com. Vermeld in je e-mail je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en je lidnummer. Let op: vergeet niet door te geven dat je lid bent van de Ajax Kids Club.

Leden Ajax Kids Club korting Als lid van de Ajax Kids Club heb je natuurlijk een streepje voor boven kinderen die geen lid zijn. Om mee te kunnen doen aan deze dag hoef jij maar fl. 2,50 te betalen en niet-leden fl. 5,00.

Vriendje of vriendinnetje mee? Natuurlijk kun je samen met je vriendje of vriendinnetje meedoen aan deze dag. Geef je dan jezelf en je vriendje tegelijk op. Als jouw vriendje of vriendinnetje geen lid is van de Ajax Kids Club of van de Supportersvereniging Ajax dan betaalt hij of zij de volle prijs.

Stel je eigen team samen Wil jij samen met je voetbalelftal, je klas of met een heleboel vriendjes jullie voetbalkunsten laten zien in Boxmeer? Geef je dan op als team en bedenk de gekste of origineelste naam, want het team met de leukste naam wint een mooie prijs.

Vermeld in je e-mail alle namen en leeftijden van de deelnemers. Vergeet niet te vermelden wie van jullie lid is van de Ajax Kids Club of Supportersvereniging Ajax.

Veel plezier en tot ziens in Boxmeer!