Menu
Jeugdtrainers in actie voor Stichting KiKa

Jeugdtrainers in actie voor Stichting KiKa

De Toekomst was vanmiddag het toneel van een clinic voor oncologische patiëntjes, visueel gehandicapte kinderen en hun broertjes en zusjes. De jeugdtrainers van Ajax brachten de gasten de kneepjes van het voetbalvak bij. Bekijk hier het fotoverslag.

Maarten Stekelenburg legt de meisjes en jongens uit wat er allemaal voor nodig is om een goede voetballer te worden. Maarten Stekelenburg legt de meisjes en jongens uit wat er allemaal voor nodig is om een goede voetballer te worden.
Barbara Pijpker is initiatiefneemster van de clinic. Haar doel is om zo veel mogelijk sponsors voor de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) te werven. Bij de organisatie kreeg ze medewerking van het AMC/EKZ, het VUmc en Ajax. De dochter van Barbara, Noa, heeft leukemie. Haar zoon Miguel voetbalt in de D1 van Ajax. Barbara Pijpker is initiatiefneemster van de clinic. Haar doel is om zo veel mogelijk sponsors voor de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) te werven. Bij de organisatie kreeg ze medewerking van het AMC/EKZ, het VUmc en Ajax. De dochter van Barbara, Noa, heeft leukemie. Haar zoon Miguel voetbalt in de D1 van Ajax.
Deze jongen krijgt wel heel speciale techniekles. Bryan Roy en Dick de Groot geven de nodige tips. Deze jongen krijgt wel heel speciale techniekles. Bryan Roy en Dick de Groot geven de nodige tips.
De D-jeugd van Ajax hielp fantastisch mee tijdens de clinic. Tussendoor moest er natuurlijk wel even bijgetankt worden. De D-jeugd van Ajax hielp fantastisch mee tijdens de clinic. Tussendoor moest er natuurlijk wel even bijgetankt worden.
Natuurlijk namen de Ajax-trainers uitgebreid de tijd voor foto´s en handtekeningen. Hier Frank de Boer en Michel Kreek in actie. Natuurlijk namen de Ajax-trainers uitgebreid de tijd voor foto´s en handtekeningen. Hier Frank de Boer en Michel Kreek in actie.
De Ajax-spelers namen hun leeftijdsgenootjes bij de hand en bezorgden ze een onvergetelijke middag. De Ajax-spelers namen hun leeftijdsgenootjes bij de hand en bezorgden ze een onvergetelijke middag.
Niet de Spaanse voetballer Roger, maar deze jongen is de laatste Nummer 14 van Ajax. Niet de Spaanse voetballer Roger, maar deze jongen is de laatste Nummer 14 van Ajax.
Op het terrein van de Toekomst waren woensdag ook de nodige kraampjes uitgestald. Kinderen konden zich laten schminken, ouders konden zich laten masseren en natuurlijk was er een kraam waar informatie verkrijgbaar was over de Stichting KiKa. Op het terrein van de Toekomst waren woensdag ook de nodige kraampjes uitgestald. Kinderen konden zich laten schminken, ouders konden zich laten masseren en natuurlijk was er een kraam waar informatie verkrijgbaar was over de Stichting KiKa.