Menu
Jip en Max te gast bij Ajax

Jip en Max te gast bij Ajax

De Ajax Foundation had vrijdag twee bijzondere gasten op bezoek. De broertjes Jip en Max, die wegens hun ziekte vaak in hun rolstoel zitten, mochten een dagje Ajax ervaren en deze grote Ajax-fans genoten met volle teugen.

De negenjarige Max en zijn vier jaar jongere broertje Jip bleken alles te weten van de Ajacieden. Ze kenden alle spelers bij naam en zelfs spelers die niet tot de A-selectie behoren, konden rekenen op herkenning van de broers.

De jongens hadden vanwege hun ziekte een opkikker nodig en dat ze happy werden van hun bezoek aan de Toekomst en de ArenA was duidelijk. De lach week geen moment van hun enthousiaste gezichtjes.

Vanuit Waalwijk was het gezin naar Amsterdam gekomen, waar ze de training bijwoonden en waar ze een rondleiding kregen in de ArenA. De broertjes mochten zelfs even het gras in het stadion voelen. Binnenkort zullen ze ook de sensatie ervaren van een thuiswedstrijd. Dan zijn ze te gast op het gehandicaptenplatform achter het doel om hun favoriete club komen aanmoedigen.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Lees meer over het gehandicaptenplatform.

André Ooijer vraagt Max om een pen. AndrĂ© Ooijer vraagt Max om een pen.
De handtekening van Mounir El Hamdaoui was ook zeer gewild bij Max en Jip. De handtekening van Mounir El Hamdaoui was ook zeer gewild bij Max en Jip.
Ook Florian Jozefzoon ging graag met het hele Brabantse gezin op de foto. Ook Florian Jozefzoon ging graag met het hele Brabantse gezin op de foto.
Maarten Stekelenburg poseert met Jip (r) en Max. Maarten Stekelenburg poseert met Jip (r) en Max.