Menu
Joël Veltman verlengt contract

Joël Veltman verlengt contract

Ajax en Joël Veltman hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2017. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat met terugwerkende kracht in op 1 januari 2014 en loopt tot en met 30 juni 2018.

Veltman werd op 15 januari 1992 geboren in Velsen. De rechtsbenige centrale verdediger speelt sinds het seizoen 2001-2002 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 19 augustus 2012 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de competitiewedstrijd NEC - Ajax (1-6). Tot nu toe speelde Veltman 39 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, hij scoorde daarin één doelpunt.

,,Zondag gewonnen van Twente, nu mijn contract verlengd: dit zijn mooie dagen", aldus Veltman maandagmiddag. ,,Ajax is de beste club om je te ontwikkelen, dus ik ben heel blij met mijn nieuwe contract. Ik speel sinds dit seizoen in de basis, dat is de reden dat we weer om tafel zijn gaan zitten. Het is een teken van vertrouwen dat de club mij langer heeft vastgelegd. Een aantal andere jongens wil ook graag verlengen. Ik denk dat we bezig zijn iets moois op te bouwen met zijn allen."


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Marc Overmars, Michael Kinsbergen, Joël Veltman en Frank de Boer. Marc Overmars, Michael Kinsbergen, Joël Veltman en Frank de Boer.