Menu
Joël Veltman verlengt contract

Joël Veltman verlengt contract

Ajax en Joël Veltman hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2015. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat in op 1 juli 2013 en loopt tot en met 30 juni 2017.

De rechtsbenige centrale verdediger werd op 15 januari 1992 geboren in Velsen. De speler doorliep sinds 2001-2002 de jeugdopleiding en maakte op 19 augustus 2012 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax in de wedstrijd N.E.C. - Ajax (1-6). In totaal speelde hij tien officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax.

Veltman is verheugd met de nieuwe verbintenis: ,,Het seizoen 2013-2014 wordt een heel belangrijk jaar voor mij. Ik had nog een contract voor twee jaar en dat dit nu tussentijds verlengd wordt geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst."

Directeur voetbalzaken Marc Overmars over de contractverlenging van Veltman: ,,Dit heeft Joël zelf afgedwongen. Hij is een talentvolle verdediger met de juiste instelling. Absoluut een speler met potentie. Na enkele goede gesprekken met zijn management EFM International en Joël zijn we hier op uitgekomen. Het vertrouwen dat we bij Ajax in hem hebben is tot uiting gekomen in deze nieuwe overeenkomst."

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst