Menu
Johan Cruijff Schaal in beeld

Johan Cruijff Schaal in beeld

Voordat we beginnen met de vooruitblik op Ajax - Roda JC nog één laatste terugblik op de gewonnen Johan Cruijff Schaal. Dit keer door de lens van fotograaf Gerard van Hees.

Daley Blind in stijl. Daley Blind in stijl.
Het Ajax-publiek: super. Het Ajax-publiek: super.
Kolbeinn Sigthórsson maakte de 2-2. Kolbeinn Sigthórsson maakte de 2-2.
Frank de Boer geeft zijn team instructies voor de verlenging. Frank de Boer geeft zijn team instructies voor de verlenging.
Nicolai Boilesen maakte zijn comeback na lang geblesseerd te zijn geweest. Nicolai Boilesen maakte zijn comeback na lang geblesseerd te zijn geweest.
Spandoek in de ArenA. Spandoek in de ArenA.
De spelers van van de Chinese voetbaltalentenjacht waren te gast bij de Johan Cruijff Schaal. De spelers van van de Chinese voetbaltalentenjacht waren te gast bij de Johan Cruijff Schaal.
Spanning tijdens de verlenging. Spanning tijdens de verlenging.
Met 48.500 man was de ArenA zeer goed gevuld. Hoewel Ajax 'uit' speelde, waren de Ajacieden ruim in de meerderheid. Met 48.500 man was de ArenA zeer goed gevuld. Hoewel Ajax 'uit' speelde, waren de Ajacieden ruim in de meerderheid.
En weer maakt Siem de Jong een heel belangrijk doelpunt. 2-3! En weer maakt Siem de Jong een heel belangrijk doelpunt. 2-3!
Klaar om de eerste prijs van het seizoen in ontvangst te nemen. Klaar om de eerste prijs van het seizoen in ontvangst te nemen.
Feest in de ArenA! Feest in de ArenA!
Meteen prijs voor Bojan in zijn eerste officiële wedstrijd. Meteen prijs voor Bojan in zijn eerste officiële wedstrijd.
Gertjan Verbeek was dichtbij, maar toch moest zijn team de Johan Cruijff Schaal aan Ajax laten. Gertjan Verbeek was dichtbij, maar toch moest zijn team de Johan Cruijff Schaal aan Ajax laten.
Frank de Boer laat na afloop zijn licht schijnen over de wedstrijd. Frank de Boer laat na afloop zijn licht schijnen over de wedstrijd.
Het was een lange avond, maar Frank de Boer heeft zijn vierde prijs als hoofdtrainer van Ajax binnen. Het was een lange avond, maar Frank de Boer heeft zijn vierde prijs als hoofdtrainer van Ajax binnen.