Menu
Johnny Heitinga reikt gesigneerd EK-shirt uit

Johnny Heitinga reikt gesigneerd EK-shirt uit

Woensdag 22 september reikte Johnny Heitinga, ambassadeur van de Bart Foundation, zijn gesigneerde EK-shirt uit. Dit deed hij in Winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp aan de winnaar van de prijsvraag "Wie wordt de winnaar van het EK?".

Jelle kreeg ook nog een paar gesigneerde kaarten van zijn idool Jelle kreeg ook nog een paar gesigneerde kaarten van zijn idool

Maurice uit Hoofddorp was de winnaar van het gesigneerde EK-shirt. Helaas kon hij zijn prijs niet in ontvangst nemen vanwege schoolverplichtingen. Gelukkig wilde zijn broertje Jelle het voor hem doen. Deze kleine Ajax-fan was erg onder de indruk dat hij één van zijn favorieten in het echt zag. "Ik ben een grote fan van Ajax. Mijn favoriete spelers zijn Van der Vaart en Heitinga. Ik heb ze tijdens het Amsterdam Tournament ook in het echt zien spelen in de Arena!"

Johnny Heitinga krijgt de eerste 1 en 2 centjes al overhandigd Johnny Heitinga krijgt de eerste 1 en 2 centjes al overhandigd

Vervolgens nam Heitinga een cheque in ontvangst voor de Bart Foundation.

Ook gaf de international het startsein voor een 1 en 2 cent actie in het winkelcentrum. De komende weken worden alle 1 en 2 centen ingezameld en deze zijn bestemd voor de Bart Foundation.

Wil jij meer weten over de Bart Foundation? Kijk dan gauw op www.bartfoundation.nl !