Menu
Jol belooft fans dat alles goed komt

Jol belooft fans dat alles goed komt

Traditiegetrouw werden de spelers en staf van Ajax vrijdag tijdens de Open Dag aan de supporters voorgesteld. Dit jaar geen nieuwe aankopen op het podium, maar wel mooie woorden. Onder meer van Martin Jol.

Opgewarmd door de klanken van Bob Marley, Wolter Kroes en Dave Dekker waren de supporters er om klokslag 13.30 uur helemaal klaar voor. Onder luid applaus betraden de Ajacieden stuk voor het stuk het podium voor de spelerspresentatie. Alleen Luis Suarez ontbrak. Ajax' aanvoerder verblijft bij zijn hoogzwangere vrouw in Barcelona.

Ook Martin Jol werd, daags nadat hij bekendmaakte bij Ajax te blijven, met enthousiasme onthaald. ,,Ik beloof jullie dat alles goed komt”, sprak de trainer hoopvol richting de menigte. ,,We gaan ervoor zorgen dat we net zo sterk, of zelfs nog sterker zijn dan vorig seizoen. We gaan er alles aan doen om jullie dit seizoen niet teleur te stellen. Jullie houden van deze club, daar doen we het allemaal voor.”

Naast Jol sprak ook keeper Maarten Stekelenburg de bezoekers van de Open Dag toe. ,,Ik ben blij om weer in Nederland te zijn”, sprak de doelman, die de afgelopen maand met Oranje op het WK actief was. ,,We gaan weer beginnen. Ik heb er zin in.”

Tot slot zong Joop Leeuwendaal de Ajax Marsch, waarna hij de polonaise met de spelers inzette. Het nieuwe seizoen kan beginnen!

Tekst en foto’s: Ajax.nl

De bezoekers van de Open Dag juichen de spelers toe. De bezoekers van de Open Dag juichen de spelers toe.
Martin Jol wordt door de fans onthaald. Martin Jol wordt door de fans onthaald.
De Zeeuw maakte zijn tweede Open Dag bij Ajax mee. De Zeeuw maakte zijn tweede Open Dag bij Ajax mee.
Joop Leeuwendaal zong tot slot de Ajax Marsch. Joop Leeuwendaal zong tot slot de Ajax Marsch.
In de polonaise! In de polonaise!
Alderweireld tijdens de handtekeningensessie na afloop. Alderweireld tijdens de handtekeningensessie na afloop.
Suk maakte zijn eerste Open Dag mee. Suk maakte zijn eerste Open Dag mee.
Stekelenburg had er plezier in. Stekelenburg had er plezier in.
Ook Bonevacia deelde handtekeningen uit. Ook Bonevacia deelde handtekeningen uit.