Menu
Jol ontvangt eerste Ajax Jaarboek

Jol ontvangt eerste Ajax Jaarboek

Martin Jol ontving donderdag op Sportcomplex de Toekomst het eerste exemplaar van het officiële Ajax Jaarboek 2009 – 2010. Het Jaarboek is vanaf vrijdag, tijdens de Open Dag, exclusief verkrijgbaar in de Official Ajax Fan Shop in de ArenA en op het Open Dag-terrein.

Het 160 pagina’s tellende officiële Ajax Jaarboek kost 17,50 euro en ligt vanaf komende week in de winkel.

Bij deze uitgebreide terugblik op het afgelopen seizoen, waarin onder meer de KNVB Beker werd veroverd, zit ook een gratis dvd met alle Ajax-doelpunten uit het afgelopen seizoen. Op de dvd komen alle Ajax-goals nog een keer voorbij. Het is onder meer genieten van het doelpunt van Urby Emanuelson tegen PSV (door de kijkers van Ajax TV verkozen tot Ajax-goal van het seizoen), de scoringsdrift van Luis Suarez, de treffers én assists van Marko Pantelic, het eerste doelpunt van Christian Eriksen en de winnende goals van Gregory van der Wiel en Toby Alderweireld. Plus natuurlijk alle treffers die bijdroegen aan de achttiende bekerwinst van Ajax.

Bemachtig het Ajax Jaarboek 2009 – 2010 op de Open Dag van Ajax en laat het direct signeren door Jol en alle overige Ajacieden!

Tekst: Ajax.nl
Foto boven: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst