Menu
Jol staat weer voor de groep

Jol staat weer voor de groep

Martin Jol leidde donderdagochtend weer de training van Ajax 1. De hoofdcoach ontbrak de eerste helft van de week op het veld omdat hij ziek was. Miralem Sulejmani werkte donderdag tijdens het begin van de training nog apart van de groep, maar kon al snel aansluiten.

De selectie werkte onder tropische omstandigheden een uitgebreide en gevarieerde oefensessie af. Positiespel, partijvormen, afwerken op doel, kracht, snelheid: alles kwam aan bod op de Toekomst. Miralem Sulejmani, die last had van een licht geĂ¯rriteerde knie, voegde zich ongeveer halverwege de training bij zijn collega's en maakte een fitte indruk.

Ajax is in voorbereiding op de eerste thuiswedstrijd deze competitie. De Ajacieden staan zaterdag om 18.45 uur in de ArenA tegenover RKC Waalwijk. Vrijdagochtend staat in het stadion de laatste training voorafgaand aan dit duel op het programma. Deze sessie is besloten.

Miralem Sulejmani deed de tweede helft van de training voluit mee met zijn ploeggenoten. Miralem Sulejmani deed de tweede helft van de training voluit mee met zijn ploeggenoten.
De aan zijn hand geblesseerde Jeroen Verhoeven werkt aan zijn traptechniek. De aan zijn hand geblesseerde Jeroen Verhoeven werkt aan zijn traptechniek.
Jan Vertonghen haalt tijdens een van de partijvormen uit op het doel van Maarten Stekelenburg. Jan Vertonghen haalt tijdens een van de partijvormen uit op het doel van Maarten Stekelenburg.
Sulejmani bestormt het doel van Kenneth Vermeer. Sulejmani bestormt het doel van Kenneth Vermeer.