Menu
Jol: 'Steun Ajax in Eredivisie én Europa League'

Jol: 'Steun Ajax in Eredivisie én Europa League'

Ajax-trainer Martin Jol beleefde in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (4-1) zijn officiële Eredivisie-debuut in de ArenA. De coach genoot van de sfeer en stemming in het uitverkochte stadion en roept alle fans Ajax donderdag ook te steunen tegen Slovan Bratislava. Ajax - Slovan Bratislava begint om 20.45 uur.

Beste Ajacieden,

Vorige week zaterdag heb ik gemerkt hoe het is om als trainer van Ajax in een volle ArenA op de bank te zitten. Sommigen waren na de 1-1 van RKC bang dat we niet meer zouden winnen. Ik was dat niet. Want we bleven gewoon voetballen. Er is nog veel voor verbetering vatbaar, maar we creëerden zoveel kansen, dan móet je wel winnen. En dat deden we. Waardoor iedereen tevreden naar huis kon.

Uiteindelijk wil ik er naar toe dat andere clubs een uitwedstrijd tegen Ajax weer als een schier onmogelijke opgave zien. Dat we met zijn allen het thuisvoordeel volledig benutten. Ik heb gehoord dat de sfeer in het stadion de afgelopen jaren met grote sprongen vooruit is gegaan. Dat betekent een enorme steun voor de spelers op het veld.

We kunnen die steun ook erg goed gebruiken om de belangrijke Play-offronde van de Europa League door te komen. Als we het Slowaakse Slovan Bratislava uitschakelen, komen we in de poulefase terecht. In de thuiswedstrijd moeten we de basis leggen. Wij zullen in elk geval alles geven voor een goed resultaat. Met jullie steun moet het lukken.

De vrije verkoop voor de thuiswedstrijd is in volle gang. Je kunt zonder club card en vanaf 18 euro kaartjes kopen voor deze wedstrijd. Kaarten zijn eenvoudig te bestellen via Ajax.nl. Laten we het met zijn allen net zo sfeervol maken als in de laatste thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Tot donderdag in het stadion!

Met sportieve groeten,

Martin Jol
Manager/Coach

* Donderdag 20 augustus is er stadionverkoop voor Ajax - Slovan Bratislava. De verkoop start 18.45 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Er geldt voor deze wedstrijd dus géén club card verplichting. Kaarten kunnen natuurlijk ook per direct worden aangeschafd via TicketBox of de online kaartverkoop.

Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop