Menu
Jol treft met Ajax oude club

Jol treft met Ajax oude club

Ajax treft komende zondag ADO Den Haag. Voor Ajax-trainer en Scheveninger Martin Jol een interessant affiche. ,,Ik vind het leuk,” aldus Jol op de persconferentie voorafgaande aan de Eredivisie-confrontatie tussen zijn oude club en zijn huidige elftal.

Jol begon en eindigde zijn professionele spelerscarrière bij Den Haag en speelde bijna driehonderd competitieduels voor de ploeg uit de residentie. Geen wonder dat het dan leuk is om tegen die club te spelen. ,,Ik volg alle clubs waarbij ik heb gewerkt”, aldus de trainer. ,,Deze trainer heeft ze nieuw leven ingebracht. Ik vind dat hij het dapper heeft gedaan. Hij is drie of vier duels voor het einde van de competitie vorig seizoen ingestapt en heeft ze erin gehouden. Daar waren we heel blij mee in ’t Haagse. Met dezelfde jongens timmert hij nu aan de weg. ADO heeft weer een eigen gezicht gekregen.”

Ajax zal dus flink aan de bak moeten in het eigen stadion. Jol verwacht dat Enoh weer beschikbaar is. Mitchell Donald raakte op de training van vrijdag geblesseerd. ,,Ik denk dat het meevalt, maar we moeten het afwachten.” De krappe bekerzege donderdagavond op AGOVV op het belabberde kunstgrasveld heeft gelukkig voor de Ajacieden geen nieuwe schadegevallen opgeleverd. Dus kan Jol zijn sterkste elftal opstellen tegen de nummer zeven van de Eredivisie. Nu hopen dat het, voor de trainer, leuke affiche ook een leuke uitslag voor hem en de supporters oplevert. Er zullen geen supporters zijn van ADO Den Haag.

Zondag zal er stadionverkoop zijn voor (seizoen) clubkaarthouders.

Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop