Menu
Jol wil AEGON Future Cup zien

Jol wil AEGON Future Cup zien

Martin Jol wil tijdens de AEGON Future Cup graag de talenten van onder meer Ajax en FC Barcelona in actie te zien. De trainer van Ajax is voornemens om maandag samen met de spelers de finaledag van het internationale jeugdtoernooi op Sportcomplex de Toekomst bij te wonen.

,,De AEGON Future Cup biedt een goede gelegenheid om veel grote talenten uit de hele wereld aan het werk te zien. Ik zal proberen genoeg tijd vrij te maken om er wat van mee te krijgen”, zei Jol afgelopen vrijdag tijdens het persmoment in aanloop naar het duel met ADO Den Haag. ,,Bij toernooien van dit kaliber kan je goed zien waar je als jeugdteam staat ten opzichte van de andere clubs in Europa. Ik ben benieuwd hoe de B1 van Ajax het er vanaf zal brengen.”

Tijdens de finaledag zal duidelijk worden op welke plaats gastheer Ajax eindigt. De aanwezigheid van Jol en zijn spelers zullen de finaleduels maandag in ieder geval een extra dimensie geven. Naast Ajax zijn ook de B-junioren van FC Barcelona, AC Milan, FC Bayern München, Liverpool FC, RSC Anderlecht, FC Dallas en China U-17 op de Toekomst te vinden.

Kom maandag ook naar de finaledag van de AEGON Future Cup. Om 10.30 uur beginnen de eerste finaleduels. De grote finale gaat om 15.00 uur van start.

Kaartverkoop en speelschema wedstrijden AEGON Future Cup