Menu
Jong Ajacieden trainen mee

Jong Ajacieden trainen mee

Adrie Koster gebruikte de training van vrijdag voor een grote pot elf tegen elf. Om tot 22 man te komen haalde de trainer een aantal spelers van Jong Ajax bij de groep. Bekijk hier het fotoverslag.

Tijdens de grote partij werd veel geoefend op standaardsituaties. Hier gaat iedereen voor de bal na een corner. Tijdens de grote partij werd veel geoefend op standaardsituaties. Hier gaat iedereen voor de bal na een corner.
Jan-Arie van der Heijden (rechts) was vrijdag een van de 'jonkies' op het trainingsveld naast de ArenA. Jong Ajax werd verder vertegenwoordigd door Donovan Slijngard, Marijn Sterk en Javier Martina. Jan-Arie van der Heijden (rechts) was vrijdag een van de 'jonkies' op het trainingsveld naast de ArenA. Jong Ajax werd verder vertegenwoordigd door Donovan Slijngard, Marijn Sterk en Javier Martina.
Albert Luque trainde apart van de groep. De Spanjaard raakte woensdag geblesseerd tijdens de training. Het duel met FC Utrecht komt waarschijnlijk te vroeg voor de nummer 10. Albert Luque trainde apart van de groep. De Spanjaard raakte woensdag geblesseerd tijdens de training. Het duel met FC Utrecht komt waarschijnlijk te vroeg voor de nummer 10.
Dennis Rommedahl was vrijdag verantwoordelijk voor de corners vanaf de linkerkant. Urby Emanuelson nam de hoekschoppen aan de rechterkant. Dennis Rommedahl was vrijdag verantwoordelijk voor de corners vanaf de linkerkant. Urby Emanuelson nam de hoekschoppen aan de rechterkant.
Hoewel het een training betrof, werden de duels niet geschuwd. Hier zet Mitchell Donald een tackle in. Hoewel het een training betrof, werden de duels niet geschuwd. Hier zet Mitchell Donald een tackle in.
Ook Maarten Stekelenburg is er zondag tegen FC Utrecht niet bij. De vingerbreuk van de doelman is nog niet helemaal hersteld. De groepstraining moest de Haarlemse keeper ook aan zich voorbij laten gaan. Ook Maarten Stekelenburg is er zondag tegen FC Utrecht niet bij. De vingerbreuk van de doelman is nog niet helemaal hersteld. De groepstraining moest de Haarlemse keeper ook aan zich voorbij laten gaan.
Assistent-trainer Alfons Groenendijk en Hedwiges Maduro nemen een spelsituatie door. Hoe wordt er zondag tegen Utrecht gespeeld? Assistent-trainer Alfons Groenendijk en Hedwiges Maduro nemen een spelsituatie door. Hoe wordt er zondag tegen Utrecht gespeeld?