Menu
Jong Ajax boekt fraaie oefenzege

Jong Ajax boekt fraaie oefenzege

Jong Ajax heeft zaterdag de oefenwedstrijd tegen SVV Scheveningen met 3-1 gewonnen. De fraaie thuiszege werd tot stand gebracht door Overtoom, Ebecilio en Van der Hurk.

Het elftal van trainers Albert van der Dussen en Bryan Roy begon sterk tegen de Zaterdag 1 van Scheveningen, wat al gauw resulteerde tot twee grote kansen van Hyun Jun Suk. De Zuid-Koreaan zag een van zijn schoten tegen de lat eindigen.

In de tweede helft was het Tom Overtoom die Jong Ajax met een knap schot naar 1-1 leidde. Lorenzo Ebecilio maakte er kort daarna 2-1 van. Vlak voor tijd schoot Van der Hurk de wedstrijd op slot met een fraaie bal: 3-1.

Donderdag 19 augustus speelt Jong Ajax een oefenwedstrijd tegen Ajax Zaterdag 1.

Foto’s: Louis van de Vuurst/Ajax.nl
Tekst: Ajax.nl

Özbiliz dribbelt tussen de spelers van de tegenstander door. Özbiliz dribbelt tussen de spelers van de tegenstander door.
Suk staat in de basis tegen Scheveningen. Suk staat in de basis tegen Scheveningen.
De Japanse stagiair Miyaichi speelde een gedeelte van de wedstrijd. De Japanse stagiair Miyaichi speelde een gedeelte van de wedstrijd.
Boilesen aan de bal. Boilesen aan de bal.
Bouy laat een speler achter zich en sprint weg. Bouy laat een speler achter zich en sprint weg.
Sneijder in actie. Sneijder in actie.
De Scheveningse keeper reikt naar de bal. De Scheveningse keeper reikt naar de bal.
19 augustus speelt Jong Ajax een oefenduel met Ajax Zaterdag 1. 19 augustus speelt Jong Ajax een oefenduel met Ajax Zaterdag 1.