Menu
Jong Ajax later in Hong Kong

Jong Ajax later in Hong Kong

Jong Ajax zal later dan gepland in Hong Kong arriveren. Het team van Pieter Huistra, dat van vrijdag 14 tot en met zondag 16 mei aan de International Soccer Sevens deelneemt, miste dinsdag de aansluitende vlucht op het vliegveld van Londen. Naar verwachting komt het team nu donderdag in Hong Kong aan.

Jong Ajax speelt zaterdag en zondag een aantal wedstrijden tijdens de International Soccer Sevens bij Hong Kong FC. Zaterdag speelt Jong Ajax drie wedstrijden. Tai Po, Sheffield FC en Singapore Cricket Club zijn de tegenstanders van het team van Huistra. Zondag worden de finaleduels van het 7-tegen-7 toernooi gespeeld.

Jong Ajax zal in Hong Kong - waar de temperatuur overdag rond de 28 graden is - onder meer ook een clinic verzorgen voor lokale klantrelaties van Ajax’ hoofdsponsor AEGON, tevens een van de sponsors van het toernooi.

In het Park Lane Hotel waar Jong Ajax verblijft zijn inmiddels al een aantal deelnemende teams gesignaleerd. Mededebutant Sunderland en de verliezend finalist van vorig jaar, Glasgow Rangers, kwamen woensdag in Hong Kong aan.

Volg Jong Ajax in Hong Kong via Ajax.nl en Ajax TV

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Donkere wolken boven de skyline aan het begin van de avond in Hong Kong. Donkere wolken boven de skyline aan het begin van de avond in Hong Kong.
Ook in Hong Kong wordt er afgeteld richting het WK. Ook in Hong Kong wordt er afgeteld richting het WK.