Menu
Jong Ajax te sterk voor FC Lisse

Jong Ajax te sterk voor FC Lisse

Jong Ajax lijkt klaar voor de hervatting van de competitie. De ploeg van Adrie Koster versloeg in Lisse de plaatselijke FC in een oefenwedstrijd met 5-3. Renaldo Jongebloet (2), Danilo en Geoffrey Castillion (2) scoorden namens de Amsterdammers.


,,Het is nuttig om dit soort oefenpartijen te spelen", vertelde coach Adrie Koster na afloop. ,,We hebben nu weer twee wedstrijden in de benen." Ook over het spel was Koster tevreden. ,,Bij vlagen hebben we erg leuk gespeeld." Renaldo Jongebloet luisterde zijn plaats in de basis op met twee doelpunten waarmee hij direct de ruststand op 0-2 bepaalde.
Na de pauze kwam de huidige algeheel amateurkampioen nog even terug in de wedstrijd, maar Danilo zorgde na een uur spelen voor 1-3. Invaller Geoffrey Castillion, normaliter acterend in Ajax A1, bepaalde met twee treffers de eindstand op 3-5. Toch had de trainer nog een kanttekening: ,,Ik ben niet tevreden over hoe wij reageren bij spelhervattingen. Dat kostte ons afgelopen week bij Excelsior ook al onnodige tegendoelpunten." Desondanks is Koster vol vertrouwen voor de hervatting van de beloftencompetitie. ,,Ik denk dat wij helemaal klaar zijn voor komende maandag als wij in Rotterdam tegen Jong Feyenoord spelen."
Opstelling Jong Ajax:
Padt; Mac Intosh, Van der Meulen, Grigalava (60. Supusepa), Goossens; Blind (75. Bodul), Danilo (75. Apau), Schell (60. Lazic); Martina (60. Hasselbaink), Jongebloet (75. Castillion), Rommedahl (60. Manucharyan)