Menu
Jong Ajax te sterk voor Hollandia

Jong Ajax te sterk voor Hollandia

Jong Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen Hollandia gewonnen. Op de Toekomst werd het 2-1. Rechtsbuiten Vlatko Lazic scoorde beide Ajax-treffers. Jong Ajax incasseerde de enige tegentreffer diep in de blessuretijd. Randel Shakison maakte na een half jaar durende knieblessure zijn rentree.

,,Het was een nuttige wedstrijd'', keek trainer Pieter Huistra terug op het treffen met de amateurs. ,,De spelers die maandag tegen Jong ADO Den Haag niet speelden, konden in dit duel lekker tekeergaan. De inzet was goed.'' Extra plus- of winstpunt was de terugkeer van Shakison, die na een uur spelen Ze Eduardo verving. De middenvelder sloot een zes maanden durende herstelperiode dinsdag met een goed gevoel af.

Yanick Wildschut speelde zaterdag nog zijn 'normale' wedstrijd met de A2 tegen AFC A1; dinsdag droeg de aanvaller negentig minuten lang het shirt van de Beloftenploeg. Rik Schouw (A1) verving in de tweede helft Roly Bonevacia.

Opstelling Jong Ajax:

Padt; Aslan, Kappelhof, Van der Meulen, Will; Bonevacia (60. Schouw), Claasen, Ze Eduardo (60. Shakison); Lazic, Jongebloet en Wildschut.