Menu
Jong Ajax - Telstar in ArenA

Jong Ajax - Telstar in ArenA

De eerste competitiewedstrijd van Jong Ajax in de Jupiler League wordt maandagavond in de Amsterdam ArenA afgewerkt. Het duel met Telstar stond oorspronkelijk op sportpark de Toekomst gepland maar wegens vertraging met de bouwwerkzaamheden zijn de faciliteiten aldaar niet tijdig gereed. De aftrap van de wedstrijd tegen SC Telstar is om 20:00 uur. Voor alle wedstrijden van Jong Ajax gelden aantrekkelijke prijzen.

De kaartverkoop is eerder deze week online van start gegaan en loopt gewoon door. Supporters die reeds een kaartje hebben gekocht worden op korte termijn via email persoonlijk op de hoogte gebracht van de aanpassing. Er geldt vrije verkoop voor Jong Ajax - SC Telstar. Indien de wedstrijd niet is uitverkocht, zullen op de wedstrijddag de stadionkassa’s vanaf 18:30 uur geopend zijn. Het stadion zelf is vanaf 19:00 uur geopend. De standaardvoorwaarden van de KNVB zijn ook bij de wedstrijden van Jong Ajax van toepassing.

Kinderen voor 1 euro naar Jong Ajax

Doordat de wedstrijd naar de Amsterdam ArenA is verplaatst, is de capaciteit aanzienlijk vergroot. De entreeprijzen voor Ajax-seizoenkaarthouders, SVA-leden en Ajax Clubcard-houders bedragen 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen voor 1 euro toegang tot de thuiswedstrijden van Jong Ajax. De eerste thuiswedstrijd van Jong Ajax in de Jupiler League vormt daardoor een ideaal uitje voor het hele gezin tijdens de zomervakantie.

Supporters die nog geen van bovenstaande kaarten bezitten betalen normaal gesproken eenmalig 10 euro, inclusief gratis Ajax Clubcard. Echter, voor dit openingsduel in de ArenA geldt voor deze groep ook het tarief van 5 euro (exclusief Clubcard).

Parkeren kan op het nabijgelegen terrein van Borchland, daarvoor geldt een tarief van 3 euro. Uiteraard kan er ook tegen uurtarief geparkeerd worden in het Transferium (P1). Parkeerkaarten kunnen binnenkort ook voor wedstrijden van Jong Ajax online worden aangeschaft.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Kaartverkoop Jong Ajax - Telstar