Menu
Jong Ajax treft Jong Liverpool

Jong Ajax treft Jong Liverpool

Ajax organiseert op vrijdag 8 mei samen met AEGON en adidas een benefietwedstrijd voor Right To Play. Jong Ajax ontvangt voor dit duel Jong Liverpool op sportpark de Toekomst.


De aftrap van de vriendschappelijke wedstrijd wordt verricht om 19.45 uur. Het duel vindt plaats op de Toekomst, de thuishaven voor onder meer Jong Ajax en de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.
De kaartverkoop voor Jong Ajax - Jong Liverpool start woensdag 8 april. Voor seizoenkaarthouders, leden van de Supportersvereniging Ajax en Club Card-houders zijn de kaarten €5. Zaterdag 18 april gaan de kaarten voor €10 in de vrije verkoop.
De benefietwedstrijd komt ten goede aan Right To Play, een organisatie die door middel van sport- en spelprogramma’s de ontwikkeling van kinderen in ontwikkelingslanden wil bevorderen. Na Chelsea is Ajax de tweede club die een samenwerking aangaat met Right To Play.
Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop >>