Menu
Jong Ajax wint oefenduel

Jong Ajax wint oefenduel

Jong Ajax heeft het in allerijl ingelaste oefenduel met SDC Putten in de MiCoach Performancehal met 4-2 gewonnen. Het duel in de Jupiler League tegen FC Den Bosch, dat zaterdagmiddag gespeeld zou worden, werd afgelast omdat het veld werd afgekeurd.

Het nuttige oefenduel van Jong Ajax schonk de backs Leeroy Owusu en Terry Lartey de kans een dik uur met Jong Ajax mee te spelen en ook A-junior Pelle Clement kon een half uur proeven aan dit elftal. Jong Ajax kwam in de opblaashal op de Toekomst in de vijfde minuut op voorsprong door Django Warmerdam. Drie minuten later was het gelijk. Maar Queensy Menig bracht de Ajacieden in de tiende minuut alweer aan de leiding, 2-1. Bij rust stond het echter weer 2-2. Damon Mirani scoorde in de 52e minuut 3-2 en Robert Muric bracht de eindstand in de 68e minuut op het scorebord.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen (46. Mous); Owusu (62. Boccara), Mirani, Van Bruggen, Lartey (68. Sporkslede), Bakker (46. Visie), Warmerdam, Sporkslede (62. Clement), Muric, Hendriks, Menig (46. Acolatse (85. uitgevallen blessure)


Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst