Menu
Jong Ajax wint van Jong Club Brugge

Jong Ajax wint van Jong Club Brugge

Jong Ajax speelde zaterdag tijdens het Internationale Toernooi in Hilversum een wedstrijd tegen Jong Club Brugge. Het team van Pieter Huistra en Fred Grim won met 5-0 van de Zuiderburen.

Halverwege stond het team van Pieter Huistra en Fred Grim al met 4-0 voor. In de 22ste minuut opende Javier Martina de score. Een klein kwartier later stond het scorebord al op 3-0 door doelpunten van Geoffrey Castillion en George Ogararu. Tom Overtoom zorgde ervoor dat Jong Ajax met 4-0 de rust inging. Na rust maakte Jeffrey Sarpong het laatste doelpunt in de 56ste minuut.

De eerste wedstrijd van de dag was tussen thuisploeg FC Hilversum en Jong AZ. Dit duel eindigde in een 4-3-zege voor Jong AZ. Zondag speelt Jong Ajax de winnaarsronde tegen de Alkmaarders. De aftrap van dit duel is om 15.00 uur op Sportpark Crailoo in Hilversum.

Zondag wordt om 13.00 uur om de derde plaats gespeeld. Dit duel gaat tussen FC Hilversum en Jong Club Brugge.

Opstelling Jong Ajax:
Marco Bizot, George Ogararu, Oleguer, Daley Blind, Nathaniel Will, Vurnon Anita, Javier Martina, Jan-Arie van der Heijden, Geoffrey Castillion (65. Renaldo Jongebloet), Tom Overtoom (65. Jordy Schell) en Jeffrey Sarpong.