Menu
Jong Ajax wint van Jong Haarlem

Jong Ajax wint van Jong Haarlem

Jong Ajax heeft het bekerduel tegen het tweede elftal van H.F.C. Haarlem maandagavond gewonnen. De ploeg van trainer Aron Winter won met 2-1 in Haarlem.

De wedstrijd leek in de eerste helft door het goede Ajax-spel al gespeeld, maar in de tweede helft maakte de ploeg het zich onnodig moelijk.

Jong Ajax begon de wedstrijd met heel goed en verzorgd voetbal. Haarlem kon door het dwingende spel van de Ajacieden niet anders dan verdedigen. Al na drie minuten kreeg Ajax een grote kans op de openingstreffer, maar een goede redding van de keeper van Haarlem voorkwam de 0-1. Niet veel later bracht Moestafa El Kabir Ajax toch op voorrong. Aanvoerder Michael Krohn-Dehli tekende voor rust met een prachtig afstandschot voor de 0-2.

Van het goede spel, dat Ajax de eerste helft toonde, was in de tweede helft weinig meer terug te zien. De ploeg speelde ongeconcentreerd en maakte veel fouten. Na tien minuten in de tweede helft kon de doorgebroken Roel de Graaff 1-2 maken. Ajax kwam echter door het eveneens slechte spel van Haarlem niet meer echt in gevaar en bleef zodoende overeind.