Menu
Jonge ondernemers bij Ajax - Groningen

Jonge ondernemers bij Ajax - Groningen

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen verwelkomde de afdeling Business Relations honderdtwintig jonge ondernemers uit de regio. Het betrof leden van verschillende Ronde Tafels, een wereldwijde service-organisatie voor mannen tussen de 25-40 jaar.

Tijdens het ontvangst werden de ondernemers geïnformeerd over de Ajax Young Professionals, een nieuw initiatief waarmee Ajax dit seizoen in samenwerking met YveY is gestart. De Ajax Young Professionals is een business platform waar jonge ondernemers tijdens tien thuiswedstrijden en vier evenementen samenkomen.

Na een voorbeschouwing op de wedstrijd door Heini Otto, nam de groep plaats op de Field Seats, direct aan het veld. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel op de Koninklijke Loge.

Ajax biedt jonge ondernemers de mogelijkheid om zich ook gedurende het seizoen aan te sluiten bij de Ajax Young Professionals voor aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Business Relations via business@ajax.nl en/of 0900-232252 (optie 2).

Tijdens de presentatie werd ingegaan waarom de Ajax Young Professionals interessant zijn voor jonge ondernemers van verschillende Ronde Tafels. Tijdens de presentatie werd ingegaan waarom de Ajax Young Professionals interessant zijn voor jonge ondernemers van verschillende Ronde Tafels.
Ras-Amsterdammer en oud-international Heini Otto nam de opstellingen van beide ploegen door. Ras-Amsterdammer en oud-international Heini Otto nam de opstellingen van beide ploegen door.
Tijdens de naborrel zochten de jonge ondernemers elkaar op op de Koninklijke Loge. Tijdens de naborrel zochten de jonge ondernemers elkaar op op de Koninklijke Loge.