Menu

Jonge speurders in de ArenA

Ongeveer 60 leden van de Ajax Kids Club die in het oosten van het land wonen, hebben meegedaan aan de speurtocht door de Amsterdam ArenA.Onder begeleiding van een vrijwilliger en gewapend met een routebeschrijving én een portofoon gingen de 6 groepen het stadion in.

Eén van de zes groepen poseert in de gracht van het stadion aan de Zuidzijde Eén van de zes groepen poseert in de gracht van het stadion aan de Zuidzijde

Vanuit de commandokamer werden de groepen gevolgd en daar waar nodig weer op de juiste weg geholpen. Behalve het beantwoorden van verschillende vragen, werd er ook nog gevoetbald op het kunstgrasveld bij vak Zuid en werd er een origineel Ajax-lied gecomponeerd.

Met spanning wachten de kids op de uitslag van de speurtocht Met spanning wachten de kids op de uitslag van de speurtocht

De speurtocht eindigde in het Supportershome van Ajax. Onder het genot van een lekker bakje patat en glas frisdrank werd met spanning gewacht op de ArenA-medewerker die de prijs voor de beste speurders bekend zou maken. Na bekendmaking van de winnaars werd de thuisreis ingezet. Ook al zorgde de sneeuw voor veel oponthoud op de heen- en terugreis, toch vond iedereen het een zeer geslaagde dag!