Menu
Jubilarissen in het zonnetje gezet

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Volgens goed gebruik heeft Ajax donderdagmiddag de jubilerende personeelsleden in het zonnetje gezet. Werknemers die vijf en twaalfenhalf jaar in dienst zijn krijgen als blijk van waardering een lunch en fraai cadeau aangeboden. Onder hen ook jubilaris Vurnon Anita. De linksback van Ajax staat inmiddels vijf jaar onder contract in Amsterdam.

In de bestuurskamer van de Toekomst ontvingen de jubilarissen uit handen van de Ajax-directie hun cadeaus. De werknemers - waaronder Vurnon Anita - die hun vijfjarig jubileum vierden werden beloond met een speciale pen met inscriptie. De personeelsleden die twaalfenhalf jaar in dienst van Ajax zijn ontvingen tijdens de feestelijke lunch een horloge met inscriptie.

Jubilarissen vijf jaar: Barbara Traanberg, Henk Voors, Vurnon Anita, Peter van der Hengst.

Jubilarissen twaalfenhalf jaar: Peter Hoogland, Simone Freling, Ron Klaver, Christa Overtoom, Eric Nummerdor (afwezig).

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Jubilaris Vurnon Anita staat inmiddels vijf jaar onder contract bij Ajax. Jubilaris Vurnon Anita staat inmiddels vijf jaar onder contract bij Ajax.
De jubilarissen kregen een feestelijke lunch met de directie aangeboden. De jubilarissen kregen een feestelijke lunch met de directie aangeboden.