Menu
Jubilarissen in het zonnetje

Jubilarissen in het zonnetje

Ajax heeft donderdagmiddag traditioneel de jubilarissen van de club in het zonnetje gezet. Dit keer behoorden geen spelers tot het selecte gezelschap, maar zette Ajax tien medewerkers in het zonnetje.

Tijdens een feestelijke lunch met de directie stonden de jubilarissen donderdagmiddag in het middelpunt van de belangstelling op sportcomplex de Toekomst. Met mooie woorden van Jeroen Slop en Edwin van der Sar kregen de werknemers een blijk van waardering.

12,5 jaar

Louis van de Vuurst
Carla van Lier - De Witte
Annelies van der Hoek
Cindy Snabel

5 jaar

Roy Bhoelai
Stephen Andes
Johan Rietveld
Danielle Krijnen (ontbrak wegens vakantie op de lunch)
Natasja Beemsterboer - Schouten
Martine Meijn


Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Financieel directeur Jeroen Slop spreekt de jubilarissen toe. Financieel directeur Jeroen Slop spreekt de jubilarissen toe.
Cindy Snabel is 12,5 jaar in dienst bij Ajax. Cindy Snabel is 12,5 jaar in dienst bij Ajax.
Annelies van der Hoek krijgt de felicitaties van Jeroen Slop voor 12,5-jarig dienstverband. Annelies van der Hoek krijgt de felicitaties van Jeroen Slop voor 12,5-jarig dienstverband.
Carla van Lier is eveneens 12,5 jaar in dienst. Carla van Lier is eveneens 12,5 jaar in dienst.
Fotograaf Louis van de Vuurst wordt gefeliciteerd door Edwin van der Sar. Fotograaf Louis van de Vuurst wordt gefeliciteerd door Edwin van der Sar.
De werknemers die vijf jaar in dienst zijn, zoals Johan Rietveld, kregen een pen met inscriptie uitgereikt. De werknemers die vijf jaar in dienst zijn, zoals Johan Rietveld, kregen een pen met inscriptie uitgereikt.
Roy Bhoelai voegde zich bij de werknemers met vijf dienstjaren. Roy Bhoelai voegde zich bij de werknemers met vijf dienstjaren.
Martine Meijn is al vijf jaar verbonden aan de club. Martine Meijn is al vijf jaar verbonden aan de club.
Stephen Andes krijgt zijn geschenk uit handen van Van der Sar. Stephen Andes krijgt zijn geschenk uit handen van Van der Sar.
Studiebegeleidster Natasja Beemster-Schouten is al vijf jaar op de Toekomst werkzaam. Studiebegeleidster Natasja Beemster-Schouten is al vijf jaar op de Toekomst werkzaam.