Menu
Jubileum De Jong en Blind

Jubileum De Jong en Blind

Het is een mooie traditie bij Ajax dat werknemers die twaalfeneenhalf en vijf jaar in dienst zijn als blijk van waardering een fraai cadeau en lunch krijgen aangeboden. Vrijdagmiddag was het de beurt aan onder andere Siem de Jong en Daley Blind. Zij staan vijf jaar onder contract.

Maar niet alleen Siem de Jong en Daley Blind werden in het zonnetje gezet. In totaal vijftien Ajacieden, onder wie ook keeperstrainer Carlo l'Ami - zijn een jubileum lang aan de landskampioen verbonden. De negen Ajacieden die hun vijfjarig jubileum vierden, werden beloond met een speciale pen met inscriptie. De zes personeelsleden die twaalfeneenhalf jaar in dienst van Ajax zijn ontvingen tijdens de feestelijke lunch een horloge met inscriptie.

De jubilarissen bijeen met de directie en organisatie. De jubilarissen bijeen met de directie en organisatie.

Behalve de geschenken waren er ook warme woorden van de directeuren Henri van der Aat en Jeroen Slop voor de jubilarissen. Of je nou achter de schermen of vol in de spotlights werkt, iedereen wordt bijzonder gewaardeerd bij Ajax. Dat bleek wel tijdens het feestelijke moment. Hoofdtrainer Frank de Boer kwam ook nog even langs om iedereen te feliciteren met zijn of haar vijf of 12,5 jaren bij de club.

De jubilarissen zijn:

12,5 jaar:
Maria Enthoven-Bakker
Lydia Fritz-Van der Moot
Monique Janse
Roël Kisoor
Ingrid de Vries
Bregje Wouters

5 jaar:
Carlo l'Ami
Daley Blind
Miel Brinkhuis
Rudolph Hülsenbeck
Siem de Jong
Ed van Schaick
Lukas Scheijgrond
Hans van der Zee
Peter Termaat

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van Vuurst

De jubilarissen genoten samen van een feestelijke lunch. De jubilarissen genoten samen van een feestelijke lunch.
Henri van der Aat had mooie woorden voor de technische jubilarissen: De Jong, Blind en 'l Ami. Henri van der Aat had mooie woorden voor de technische jubilarissen: De Jong, Blind en 'l Ami.