Menu
Juich Ajax langs Fiorentina!

Juich Ajax langs Fiorentina!

Ajax speelt donderdag de return tegen Fiorentina in de derde ronde van de UEFA Cup. Voor deze topwedstrijd zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kom naar de ArenA en juich Ajax naar de volgende ronde!


Ajax zette afgelopen donderdag een goede stap in de richting van de achtste finales van het UEFA Cuptoernooi. De ploeg van Marco van Basten won in Italië de eerste van twee confrontaties met Fiorentina: 0-1.
Kennedy bezorgde zijn ploeg de overwinning door in de 60ste minuut van afstand raak te schieten. Het was de eerste keer sinds 1994 dat Ajax op Italiaanse bodem een zege boekte. ,,We hebben er keihard voor geknokt met z’n allen'', zei Van Basten.
Ondanks de goede uitgangspositie, hebben de Ajacieden tijdens de return in de ArenA alle steun van het publiek nodig om de Italianen uit te schakelen. Fiorentina, de huidige nummer vier van de Serie A, zal er ongetwijfeld alles aan doen om de achterstand ongedaan te maken.
Juich Ajax naar de achtste finale en kom aanstaande donderdag naar het stadion. Naast een spannende avond belooft het ook een sfeervolle avond te worden met veel muziek!
Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop. Er is dus geen Club Card nodig om een ticket te bemachtigen.
Bekijk nu de promo voor Ajax - Fiorentina met Urby Emanuelson en Thomas Vermaelen op Ajax TV >>
Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop >>