Menu
Juniorpersconferentie maart 2006

Juniorpersconferentie maart 2006

Op 8 maart was de perskamer in de Amsterdam ArenA even voor de Ajax Kids Club. Het was weer de beurt aan de Ajax-kids om vragen te stellen aan een aantal spelers. Dit keer was er voor het eerst ook iemand aanwezig van de technische staf en dat was Gerard van der Lem. Zo konden de kinderen ook vragen wat nou precies de taken van een trainer zijn .

De persmappen lagen klaar voor de juniorreporters. De persmappen lagen klaar voor de juniorreporters.
De juniorreporters waren klaar om al hun vragen op de spelers los te laten. De juniorreporters waren klaar om al hun vragen op de spelers los te laten.
Toen aan Urby Emanuelson werd gevraagd wat zijn favoriete voetbaltruc is legde hij dat heel goed uit. Ook Gerard van der Lem vond dat een hele goede truc. Dat vond Urby natuurlijk leuk om te horen! Toen aan Urby Emanuelson werd gevraagd wat zijn favoriete voetbaltruc is legde hij dat heel goed uit. Ook Gerard van der Lem vond dat een hele goede truc. Dat vond Urby natuurlijk leuk om te horen!
Tomas Galasek moest even nadenken toen hem werd gevraagd naar welke club hij zou willen. Hij wist het eigenlijk niet. Tomas Galasek moest even nadenken toen hem werd gevraagd naar welke club hij zou willen. Hij wist het eigenlijk niet.
Na afloop mochten alle kinderen natuurlijk op de foto met de spelers en de trainer. Na afloop mochten alle kinderen natuurlijk op de foto met de spelers en de trainer.
En toen was het tijd om handtekeningen te vragen. En toen was het tijd om handtekeningen te vragen.
Ook Gerard van der Lem had het er druk mee. Ook Gerard van der Lem had het er druk mee.